Warning: A non-numeric value encountered in /customers/9/e/1/abtwater.se/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-wc-cart.php on line 1008 Joniserat vatten - Filtrerat vatten - ABT Water
 • Vattenrenare Alkamode AOK-908
  Vattenrenare Alkamode AOK-908
 • Gold Fox Water Ionizer
  Gold Fox Water Ionizer
 • Alkaline Ionizer AOK 909
  Alkaline Ionizer AOK 909
 • Duschfilter AOK-902
  Duschfilter AOK-902

Fresh air and water…

Rent antioxidant vatten direkt från kökskranen

Joniserat vatten är viktigt för vår hälsa och vårt välbefinnande.

Behovet av en alkalisk miljö – Våra kroppar fungerar bäst när de varken är för sura eller för basiska. Tyvärr har de flesta av oss har blivit alltför försurade på grund av dålig kost, populära drycker, brist på hälsosam motion, miljögifter och stress. Surhet eller alkalinitet mäts genom pH och varierar från 0 (mycket surt) till 14 (starkt alkaliskt), ett pH av 7 är neutralt. Vårt blodsystemet arbetar alltid för att hålla sig på det smala området pH 7,35 till 7,45. Dricka basiskt vatten hjälper kroppen att bibehålla en sund pH-nivå. Det enklaste sättet att hjälpa din kropp att bli mer basisk är att dricka basiskt vatten.

Vikten av vatten – Vatten upprätthåller alla former av liv. Det är en av de mest mystiska ämnena på denna planet. Forskare upptäcker fortfarande fantastiska fakta om vatten. Mer än 70% av vår kroppsvikt är vatten. Du är i huvudsak en paketering av vatten insvept av huden. Att förstå vatten och dricka rätt typ av vatten kommer att bidra till att förbättra din hälso-och livslängd. Inuti kroppen cirkulerar blodet i hela kroppen (vilket är över 90% vatten), distribuerar näringsämnen och syre, samt avlägsnar avfall och koldioxid. Utan vatten dör vi, brist på vatten och vår kropp fungerar inte som den ska. Vatten är det medium genom vilket varje metabolisk funktion sker i kroppen. Om du är det minsta uttorkad på cellnivå, kommer detta att påverka dina cellers förmåga att göra sitt jobb. God hydrering (återfuktning) är avgörande för god hälsa, och inte allt vatten återfuktar lika. Strukturen av en vattenmolekyls kluster reduceras och omformas genom den naturliga joniseringsprocessen och möjliggör att vatten från Alkamode lätt kan absorberas av kroppen. Vatten från Alkamode återfuktar mycket effektivt – mer än andra vatten! Vi har nu även lanserat Hydrogenvattenflaskan som producerar mycket divätejoner.

 


Vi har nu lanserat Hydrogenflaskan, som ger mycket vätejoner!


Vi ser fram emot ett nytt bra år 2019!

Mer produkter

Upptäck hälsoeffekterna med filtrerat joniserat vatten, rikt med antioxidanter!
X